Restaurant Zaal Thoen & Thans

Kerkweg 10, 6905 AW Oud Zevenaar
Marita en Laurens Reijmer
Telefoonnummer: 0316-745577
Email: info@thoen-thans.nl

Marita en Laurens Reijmer: ‘Restaurant Zaal Thoen & Thans vindt u naast de alom bekende St. Martinuskerk in Oud-Zevenaar, gelegen in het prachtige gebied de Liemers. Streekproducten spelen zeker een rol in onze keuken, waar we onze gasten ook graag over vertellen. In de Liemers zijn een aantal prachtige bedrijven die mooie streekproducten maken.
Met een bepaalde regelmaat staan die dan ook bij ons op de menukaart. Daarnaast gebruiken wij ook producten uit onze eigen moes- en kruidentuin. De gerechten die op onze kaart staan zijn veelal gebaseerd op het Thans maar met een knipoog naar het Thoen. Openingstijden restaurant: donderdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.’

       

Terug naar het overzicht –>


Speerpunten/kenmerken en meer foto’s

  • Streekproducten met een verhaal
  • Culinair genieten
  • Gastvrij

Actie’s


Fietsen door de Liemers

Fietsen & Dineren
Al enige tijd zijn wij vol passie lid van Liemers Trots, de organisatie die alle streekgenoten met lokale producten in de Liemers weet te verbinden.
Sinds kort is daarbij de Liemers Fietskaart verkrijgbaar waarbij u zelf een mooie fiets- of wandelroute kunt plannen langs alle streekgenoten.

Natuurlijk willen ook wij u graag van de streekproducten laten genieten. Dus, gaat u zelf een route langs onze streekgenoten wandelen of fietsen? Dan hebben wij speciaal hiervoor een 3-gangen streek verrassingsmenu samengesteld ter afsluiting van uw fiets -of wandeldag.

Het 3-gangen streekmenu kost €37,50 en reserveren is gewenst.