Boerderij Köning

Oudesteeg 7, 6903 PB Zevenaar
Christine Köning-Wipfler
Telefoonnummer: 06-20429052

Christine Köning-Wipfler: ‘Bij Boerderij Köning in Zevenaar staat de zorg voor de 200 melkkoeien en het jongvee centraal.
De drie gezinnen Köning doen dit werk samen met een aantal medewerkers.
De koeien lopen in de zomer buiten en staan in de winter op stal. Een deel van de melk wordt verwerkt tot zachte kazen in de eigen kaasmakerij. Het gaat om zachte witflorakazen zoals de Witte van Köning, Petemoei, Kameraadje en Bolle. De kazen zijn allemaal van rauwe melk ge-maakt en hebben daardoor een unieke smaak.
Boerderij Köning levert de kazen aan horeca en kaasspecialisten in het hele land en daarbuiten. We verkopen zelf niet direct aan particulieren.
Voor verkoopadressen kunt u onze website raadplegen.’

Terug naar het overzicht –>


Speerpunten/kenmerken en meer foto’s

  • Grondgebonden bedrijf
  • Weidebedrijf
  • Kaasmakerij

Actie

Premiere! We hebben voor jullie een super eenvoudig en heeeel lekker recept. KAASFONDUE MET WITTE VAN KÖNING EN GROENTEN. Het receptidee komt van Chef-kok Bjorn de Waal van Grand-café Het Arsenaal 1309 in Doesburg. Bekijk de video (met geluid ..) en leer hoe je het gerecht kan maken! Er hoort ook een mooie receptenkaart bij die bij de verkooppunten (komen te) liggen. #wittevanköning #arsenaal1309 #kieslokaal
Het Arsenaal is vanaf 1 Juni weer geopend! Maak snel een reservering om dit heerlijke gerecht te proeven. Bij mooi weer kan je op het Terras vrij inlopen.

Kaasfondue met Witte van Köning
Dit is het eerste deel van onze receptenserie ‘Koken met Kazen van Köning’. Er hoort een receptenkaart bij. Deze is ook te vinden op onze website boerderijkoning.nl en bij onze verkooppunten.