Skip to main content

Eilokaal Didam

Over ons

Hallo! Dit ben ik, Stijn Peters, met mijn vader in onze kippen schuur van EiLokaal Didam.

EiLokaal produceert consumptie eieren die we lokaal aan diverse boerderij winkels, horeca en supermarkten verkopen. Maar we doen dit ook met de verkoop automaat op onze boerderij waar je dag verse eieren kan kopen.  En wil je zien waar onze kippen leven, dan nodigen we je uit in onze Skybox. Je hebt dan mooi zicht op onze moderne kippenschuur en kun je zien    hoe een Nederlands pluimvee bedrijf in grote lijnen functioneert.  We nodigen jullie graag bij ons uit om een kijkje te komen nemen in onze kippenstal. Groeten, Stijn Peters EiLokaal Didam

Leuk je te ontmoeten

Contact

‘T Slag 1
6942 NE  Didam
06-30150225

Leer ook kennen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen Over ons Biologische melkveehouderij Tiec…

Eilokaal

Eilokaal Didam Over ons Hallo! Dit ben ik, Stijn Peters, met mijn vader …

De Bosslag Tuinderij

De Bosslag Tuinderij Over ons De Bosslag Tuinderij is een kleinschalige …