Gustoso Zevenaar

Ton Snelder

Over ons

Hallo, ik ben Ton en ben de eigenaar van Gustoso Food & Drink en ook van Gustoso Vintage Living. Ik combineer mijn passie voor eten en drinken met mid-century design in ons restaurant aan de Wittenburgstraat in Zevenaar.

Huis en haard, “living”, is wat ons betreft onlosmakelijk verbonden met samen genieten van goed en lekker eten&drinken. Wij bereiden alle gerechten zelf en vers in onze keuken met ingrediënten uit de Liemers. Daarnaast serveren wij heerlijke biologische sapjes en fris.   

 Onze passie voor design uit de jaren 50, 60 & 70 van de vorige eeuw vind je terug in het interieur van ons restaurant. Door middel van hergebruik van de meubelen willen wij een bijdrage leveren aan een meer circulaire maatschappij. We kopen minder spullen, wat we kopen is van goede kwaliteit en kan decennia lang mee gaan. Alle zaken in ons vintage interieur is te koop.

Leuk je te ontmoeten
Gustoso Zevenaar

Contact

Wittenburgstraat 2, 6901 AN Zevenaar
06 22 31 7402

Leer ook kennen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen Over ons Biologische melkveehouderij Tiec…

Eilokaal

Eilokaal Didam Over ons Hallo! Dit ben ik, Stijn Peters, met mijn vader …

De Bosslag Tuinderij

De Bosslag Tuinderij Over ons De Bosslag Tuinderij is een kleinschalige …

Groetjes uit de Liemers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws uit de Liemers, ontvang tips en inspiratie voor jouw bezoek.

© Liemers Trots. Webdesign DixDesign Tolkamer