Skip to main content

De Bosslag Tuinderij

Ton Snelder

Over ons

De Bosslag Tuinderij is een kleinschalige tuinderij van Marion van der Ende-Wiendels. De Bosslag Tuinderij is gelegen aan het einde van de Bosslagstraat in Loil  

De tuinderij werkt op basis van natuurlijke principes. We gebruiken geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest en proberen te werken aan een gezonde bodem.  We proberen regeneratief te werken. Dit houdt in dat we de omgeving een stukje mooier achter proberen te laten dan toen we het in gebruik namen.

Wij bieden abonnementen aan voor wekelijkse afname van groentepakketten. Je wordt dan in het seizoen, wekelijks verrast met vers geoogste groenten van het moment uit de Bosslag. Ook is er de mogelijkheid om zelf te komen oogsten uit onze tuin. Daarnaast is er een bloemenpluktuin en organiseren we verschillende activiteiten in de tuin. Kom eens bij ons langs!

Leuk je te ontmoeten
Gustoso Zevenaar

Contact

Bosslagstraat 24, 6941 SM  Loil
06 49 666 738

Leer ook kennen

Partycentrum De Deel

Partycentrum De Dèèl Over ons Hét partycentrum in Beek Montferland! Bent u…

Ons Lokaal

Ons Lokaal Over ons Alle lekkere streekproducten in één winkel. Puur, uit …

De Wellinghoeve

De Wellinghoeve Over ons Tijdens een fietstocht of na een wandeling trek i…