Natuurboerderij Wittenhorst

Over ons

Wij zijn Ank en Vincent van Natuurboerderij Wittenhorst. Wij werken volgens permacultuur principes, met respect voor mens, dier en aarde. De natuurboerderij is gelegen aan een karakteristiek karrenpad dat vrij toegankelijk is voor wandelaars en fietsers. Er wordt op een natuurlijke manier gewerkt, waarbij de biodiversiteit wordt gestimuleerd. Kringlopen m.b.t. water, energie en grondstoffen worden zoveel mogelijk gesloten. Samen met vrijwilligers uit binnen- en buitenland worden er eieren, Aberdeen Angus vlees, fruit, noten en een heel assortiment aan groentes geproduceerd. Een groot gedeelte wordt afgezet in de voedselgemeenschap. Van dat wat de natuur ons biedt maken we ook producten zoals jam en ciders. Daarnaast worden er rondleidingen, lezingen en cursussen over permacultuur gegeven.

Leuk je te ontmoeten

Contact

Voorthuizerweg 16, 7039 CT  Stokkum
06-83593945

Leer ook kennen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen Over ons Biologische melkveehouderij Tiec…

Eilokaal

Eilokaal Didam Over ons Hallo! Dit ben ik, Stijn Peters, met mijn vader …

De Bosslag Tuinderij

De Bosslag Tuinderij Over ons De Bosslag Tuinderij is een kleinschalige …

Groetjes uit de Liemers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws uit de Liemers, ontvang tips en inspiratie voor jouw bezoek.

© Liemers Trots. Webdesign DixDesign Tolkamer