Skip to main content

Tuinderij Bodemliefde

Over ons

Als kind groeide ik, Sebastian Vargas, dicht bij de natuur op.  Ik bracht veel tijd door in de tuin van mijn oma. Daar is mijn liefde voor de natuur ontstaan. Een van de belangrijkste doelstellingen van Bodemliefde is om bij te dragen aan de zoektocht naar tools, methoden en technologieën die helpen bij de overgang van conventionele landbouw naar regeneratieve landbouw.

De tuinderij is een initiatief gebaseerd op het CSA (Community Supported Agriculture) model en heeft tot doel een duurzame lokale gemeenschap rond onze tuin te genereren. Tuinderij Bodemliefde dient als voorbeeld voor een korte voedselketen die de  lokale economie stimuleert. 

Bezoek de tuin, word vrijwilliger of schrijf je in voor de wekelijkse groente paketten (tussen Mei en November).

Leuk je te ontmoeten

Contact

Uitmeentsestraat 19,  
6987 CX  Giesbeek 
06 39608863

Leer ook kennen

Partycentrum De Deel

Partycentrum De Dèèl Over ons Hét partycentrum in Beek Montferland! Bent u…

Ons Lokaal

Ons Lokaal Over ons Alle lekkere streekproducten in één winkel. Puur, uit …

De Wellinghoeve

De Wellinghoeve Over ons Tijdens een fietstocht of na een wandeling trek i…