Wijngoed Montferland

Over ons

Wijngoed Montferland bestaat uit twee wijngaarden, wijngaard Kasteel Huis Bergh, gelegen in de heuvels van Montferland en ‘t Oerlegoed, gelegen in buurtschap de Wals in Gendringen. Het wijngoed is gestart in 2004 en maar liefst 14.000 wijnstokken zorgen voor de productie van rode, witte en rosé wijnen van hoge kwaliteit. De wijnen zijn bekroond met Nationale en Internationale prijzen. Het wijnhuis bevat een wijnmakerij, wijnkelder en een prachtige proeverij ruimte. Ook menig bruidspaar heeft de weg hier naar toe gevonden om te trouwen en wanen zich in het buitenland. Op het terras kan men genieten van een goed glas wijn uit de streek.

Leuk je te ontmoeten

Contact

Munsterweg 4, 7081 HJ Gendringen
06-20489536

Leer ook kennen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen Over ons Biologische melkveehouderij Tiec…

Eilokaal

Eilokaal Didam Over ons Hallo! Dit ben ik, Stijn Peters, met mijn vader …

De Bosslag Tuinderij

De Bosslag Tuinderij Over ons De Bosslag Tuinderij is een kleinschalige …

Groetjes uit de Liemers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws uit de Liemers, ontvang tips en inspiratie voor jouw bezoek.

© Liemers Trots. Webdesign DixDesign Tolkamer