Vinkenhorst
Angus Beef Farm & more

Over ons

Mijn naam is Brord.  Al meer dan 100 jaar lopen er koeien op de Vinkenhorst, een boerderij in de Ossenwaard te Herwen. Sinds 2019 lopen er Aberdeen Angus Koeien die zorgen voor het smakelijke Angus vlees dat wordt geleverd aan lokale restaurants. Wij
boeren op een duurzame , extensieve wijze. De koeien lopen bijna het hele jaar buiten en worden alleen gevoerd met eigen gras. Daarnaast staan er ook een 100-tal walnotenbomen die over enkele jaren zorgen voor heerlijke noten en walnotenolie.
Van diverse fruitbomen wordt jaarlijks heerlijke compote gemaakt. Op de Vinkenhorst staat niet alleen dierenwelzijn maar ook biodiversiteit in een hoog vaandel. Naast de talrijke bomen zijn er verschillende hagen, bloemenranden voor bijen en insecten, een dassenburcht, een kikkerpoel en een fazanten- en patrijzenrand.

Leuk je te ontmoeten

Contact

Ossenwaard 9, 6914 KB Herwen
0316-542572

Leer ook kennen

Kampioensbakker Paul Berntsen

Bakker Paul Berntsen Over ons Ambachtelijk brood bakken op een moderne man…

Mobiele Eetheid

Mobiele Eetheid Over ons Wij zijn Ewald en Johan en wij zijn de Mobiele …

Partycentrum Plok

Partycentrum Plok Over ons Wat ooit begon als een café met een feest zaa…

Groetjes uit de Liemers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws uit de Liemers, ontvang tips en inspiratie voor jouw bezoek.

© Liemers Trots. Webdesign DixDesign Tolkamer