Restaurant Thoen&Thans

Over ons

Naast de kerk in Oud Zevenaar kun je ons,  Marita en Laurens Reijmer met zaal Restaurant Thoen en Thans vinden. We zijn geboren en getogen Liemerianen erg trots op onze Liemers. In ons restaurant vind je gerechten van Thans met een knipoog naar Thoen.

Wij hebben een een 3-gangen streek verrassingsmenu standaard op de kaart staan. Producten uit eigen moestuin en van lokale producenten worden gebruikt voor de gerechten van weleer en heden.  Zo gebruiken we daar de volgende streekproducten standaard: het vlees van Jos Bolk, het vlees van Holleman, het vlees en de zuivel van Buffelboerderij Arns, de kaas van de Kaastobbe, de eieren van Tomesen, de kazen van Christine Koning en het ijs van Pisa. Van de Dijkhoeve nemen we incidenteel vlees af.

Ook gebruiken we vaak producten van mensen uit de buurt ; de aardpeer van de overbuurvrouw, de kweepeer van mensen uit Ooy, de honing van iemand met een moestuin in Ooy.

Leuk je te ontmoeten

Contact

Kerkweg 10, 6905 AW Oud-Zevenaar
0316 -74 55 77

Leer ook kennen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen Over ons Biologische melkveehouderij Tiec…

Eilokaal

Eilokaal Didam Over ons Hallo! Dit ben ik, Stijn Peters, met mijn vader …

De Bosslag Tuinderij

De Bosslag Tuinderij Over ons De Bosslag Tuinderij is een kleinschalige …

Groetjes uit de Liemers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws uit de Liemers, ontvang tips en inspiratie voor jouw bezoek.

© Liemers Trots. Webdesign DixDesign Tolkamer