Hof Zum Walde

Over ons

Net buiten Spijk,met uitzicht op het Duitse Elden ligt de statige boerderij en melkvee en zuivel bedrijf van de Emiel en Esther Stam. Temidden van kruidenrijke graslanden grazen zo’n 140 koeien. Deze graslanden zijn niet alleen goed bestand tegen droge tijden maar brengen ook een grote diversiteit aan vogels, vlinders en insecten. En je proeft dit bijzondere land terug in de unieke smaak van de melk van de koeien.  

Met veel passie, produceren Emiel en Esther de heerlijkste zuivel. In de boerderij winkel kun je romige melk, verse vla, yoghurt, kwark, kefir en nog veel meer kopen. Een uitgebreid assortiment streekproducten van andere Liemers Trots leden en leuke geschenken maken een bezoek aan de winkel de moeite waard.

 

Leuk je te ontmoeten

Contact

Spijkerweg 3, 6917 BH Spijk
06 51 90 51 35

Leer ook kennen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen Over ons Biologische melkveehouderij Tiec…

Eilokaal

Eilokaal Didam Over ons Hallo! Dit ben ik, Stijn Peters, met mijn vader …

De Bosslag Tuinderij

De Bosslag Tuinderij Over ons De Bosslag Tuinderij is een kleinschalige …

Groetjes uit de Liemers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws uit de Liemers, ontvang tips en inspiratie voor jouw bezoek.

© Liemers Trots. Webdesign DixDesign Tolkamer