Skip to main content

Dykhoeve Herwen

Over ons

Jeroen en Gerdien Stuyt zijn in 2017 begonnen met Dykhoeve met de overtuiging op een duurzame en natuurlijke manier voedsel te produceren in een ecosysteem zonder afval stromen. Na het aanplanten van een voedsel bos zijn de weides ingezaaid met gras/kruidenmengsels voor de koeien. De varkens scharrelen zelf voor hun eten. Dit omvat zowel boven als ondergronds de diverse klaver, knol, kool en graangewassen. Door roulatie van percelen, dieren en aanplanting wordt een ecosysteem opgebouwd waarin de afzonderlijke takken elkaar ondersteunen en aanvullen.  

Jeroen en Gerdien organiseren regelmatig open dagen en activiteiten waarbij de mogelijkheid is om op het bedrijf rond te kijken. De beleving en betrokkenheid van de consument is een belangrijk onderdeel in de bedrijfs filosofie. Het vlees van Dykhoeve is te koop in de boerderijwinkel, de webshop en diverse landwinkels en horeca.

Leuk je te ontmoeten

Contact

Polderdijk 75, 6914 KK Herwen
06-10350122

Leer ook kennen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen Over ons Biologische melkveehouderij Tiec…

Eilokaal

Eilokaal Didam Over ons Hallo! Dit ben ik, Stijn Peters, met mijn vader …

De Bosslag Tuinderij

De Bosslag Tuinderij Over ons De Bosslag Tuinderij is een kleinschalige …