Dykhoeve Herwen


Over ons
Jeroen en Gerdien Stuyt zijn in 2017 begonnen met Dykhoeve met de overtuiging op een duurzame en natuurlijke manier voedsel te produceren in een ecosysteem zonder afval stromen. Na het aanplanten van een voedsel bos zijn de weides ingezaaid met gras/kruidenmengsels voor de koeien. De varkens scharrelen zelf voor hun eten. Dit omvat zowel boven als ondergronds de diverse klaver, knol, kool en graangewassen. Door roulatie van percelen, dieren en aanplanting wordt een ecosysteem opgebouwd waarin de afzonderlijke takken elkaar ondersteunen en aanvullen.
Jeroen en Gerdien organiseren regelmatig open dagen en activiteiten waarbij de mogelijkheid is om op het bedrijf rond te kijken. De beleving en betrokkenheid van de consument is een belangrijk onderdeel in de bedrijfs filosofie. Het vlees van Dykhoeve is te koop in de boerderijwinkel, de webshop en diverse landwinkels en horeca.

Leer ook kennen

Buffelboerderij Arns

Zuivelboerderij Hof zum Walde
