Dykhoeve Herwen

Over ons

Jeroen en Gerdien Stuyt zijn in 2017 begonnen met Dykhoeve met de overtuiging op een duurzame en natuurlijke manier voedsel te produceren in een ecosysteem zonder afval stromen. Na het aanplanten van een voedsel bos zijn de weides ingezaaid met gras/kruidenmengsels voor de koeien. De varkens scharrelen zelf voor hun eten. Dit omvat zowel boven als ondergronds de diverse klaver, knol, kool en graangewassen. Door roulatie van percelen, dieren en aanplanting wordt een ecosysteem opgebouwd waarin de afzonderlijke takken elkaar ondersteunen en aanvullen.  

Jeroen en Gerdien organiseren regelmatig open dagen en activiteiten waarbij de mogelijkheid is om op het bedrijf rond te kijken. De beleving en betrokkenheid van de consument is een belangrijk onderdeel in de bedrijfs filosofie. Het vlees van Dykhoeve is te koop in de boerderijwinkel, de webshop en diverse landwinkels en horeca.

Leuk je te ontmoeten

Contact

Polderdijk 75, 6914 KK Herwen
06-10350122

Leer ook kennen

Natuurboerderij Wittenhorst

Natuurboerderij Wittenhorst Over ons Wij zijn Ank en Vincent van Natuurb…

Fruitkwekerij Drie Dorpen Polder

Fruitkwekerij Drie Dorpen Polder Over ons Welkom bij Fruitkwekerij De Dr…

Kampioensbakker Paul Berntsen

Bakker Paul Berntsen Over ons Ambachtelijk brood bakken op een moderne man…

Groetjes uit de Liemers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws uit de Liemers, ontvang tips en inspiratie voor jouw bezoek.

© Liemers Trots. Webdesign DixDesign Tolkamer