De Kaastobbe

Over ons

Na het overnemen van het melkveebedrijf van zijn ouders zijn Daniëlle en Henk in 2017 kaas gaan maken. Alhoewel de kaasmakerij relatief jong is, is de hoge kwaliteit en heerlijke smaak niet onopgemerkt gebleven. In de loop der jaren is de Duuvese Kaas van de Kaastobbe een begrip geworden.   

Daniëlle maakt twee maal per week kaas. Door melk te verhitten, stremsel en zuursel toe te voegen, wordt kaas van de boerderij geproduceerd. Kaas van de Kaastobbe is een ambachtelijke kaas vrij van conserveringsmiddelen, geur, kleur of smaakstoffen. Een bezoek aan de Kaastobbe laat je kennismaken met de diverse Duuvese kazen en kruiden kazen. 

Leuk je te ontmoeten

Contact

Kosterstraat 11, 6923 RM Duiven
0316 – 281 062

Leer ook kennen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen Over ons Biologische melkveehouderij Tiec…

Eilokaal

Eilokaal Didam Over ons Hallo! Dit ben ik, Stijn Peters, met mijn vader …

De Bosslag Tuinderij

De Bosslag Tuinderij Over ons De Bosslag Tuinderij is een kleinschalige …

Groetjes uit de Liemers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws uit de Liemers, ontvang tips en inspiratie voor jouw bezoek.

© Liemers Trots. Webdesign DixDesign Tolkamer