Na het overnemen van het melkveebedrijf van zijn ouders zijn Daniëlle en Henk in 2017 kaas gaan maken. Alhoewel de kaasmakerij relatief jong is, is de hoge kwaliteit en heerlijke smaak niet onopgemerkt gebleven. In de loop der jaren is de Duuvese Kaas van de Kaastobbe een begrip geworden.
Daniëlle maakt twee maal per week kaas. Door melk te verhitten, stremsel en zuursel toe te voegen, wordt kaas van de boerderij geproduceerd. Kaas van de Kaastobbe is een ambachtelijke kaas vrij van conserveringsmiddelen, geur, kleur of smaakstoffen. Een bezoek aan de Kaastobbe laat je kennismaken met de diverse Duuvese kazen en kruiden kazen.
Ontdek de Streekgenoten van Liemers Trots
Meer informatie
De Kaastobbe
Streekgenoot | Boerderijwinkel
Henk en Daniëlle Vuulink Kosterstraat 11 6923 RM Duiven