Skip to main content

De Groene Schuur

De Groene Schuur

Over ons

In de kassen van dit tuinbouw bedrijf kweken Anja en Ferdinand Eeuwes tropische en oudhollandse groenten, pepers en kruiden en alledaagse groenten. Het is een belevingsbedrijf waar je van zaad tot eten met exotisch en vergeten groenten kunt kennis maken. Vanaf augustus komen er duizenden pompoenen en kalebassen van het land.

Bezoek de streekwinkel waar naast de producten ook andere huisgemaakte en streekproducten verkocht worden. Tevens is er een kookstudio waarin kookworkshops in diverse thema’s worden georganiseerd.  Een excursie door de kas kan ook geboekt worden.

Leuk je te ontmoeten

Contact

Lijkweg 9B, 6923 CA Groessen
0316-330718

Leer ook kennen

Partycentrum De Deel

Partycentrum De Dèèl Over ons Hét partycentrum in Beek Montferland! Bent u…

Ons Lokaal

Ons Lokaal Over ons Alle lekkere streekproducten in één winkel. Puur, uit …

De Wellinghoeve

De Wellinghoeve Over ons Tijdens een fietstocht of na een wandeling trek i…