Buffelboerderij Arns

Over ons

Iedereen kent de Mozzarella die uit Italië komt. Maar ook in de Liemers wordt heerlijke Mozzarella gemaakt door het familie bedrijf Buffelboerderij Arns. Anita en Gert-Jan houden sinds 2003 de buffels en aan de andere kant van het erf wordt door Maarten de mozzarella en yoghurt buffaletta gemaakt.   De buffels worden in de ochtend gemolken, de melk gaat direct naar de kaasmakerij en aan het eind van de dag is de mozzarella klaar. 

Omdat mozzarella vers het lekkerst is, wordt direct aan de horeca geleverd zonder tussen handel.   De Buffelshop is open op vrijdag en zaterdag, en daar verkoopt Anita zowel buffel kaas, yoghurt als ook vlees. En kom gerust voor een Buffel-knuffel.

Leuk je te ontmoeten

Contact

Kortslag 2, 6903 PB Zevenaar
0316-334369

Leer ook kennen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen

Melkveehouderij Tiecken Lucassen Over ons Biologische melkveehouderij Tiec…

Eilokaal

Eilokaal Didam Over ons Hallo! Dit ben ik, Stijn Peters, met mijn vader …

De Bosslag Tuinderij

De Bosslag Tuinderij Over ons De Bosslag Tuinderij is een kleinschalige …

Groetjes uit de Liemers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws uit de Liemers, ontvang tips en inspiratie voor jouw bezoek.

© Liemers Trots. Webdesign DixDesign Tolkamer