Iedereen kent de Mozzarella die uit Italië komt. Maar ook in de Liemers wordt heerlijke Mozzarella gemaakt door het familie bedrijf Buffelboerderij Arns. Anita en Gert-Jan houden sinds 2003 de buffels en aan de andere kant van het erf wordt door Maarten de mozzarella en yoghurt buffaletta gemaakt.De buffels worden in de ochtend gemolken, de melk gaat direct naar de kaasmakerij en aan het eind van de dag is de mozzarella klaar.
Omdat mozzarella vers het lekkerst is, wordt direct aan de horeca geleverd zonder tussen handel.De Buffelshop is open op vrijdag en zaterdag, en daar verkoopt Anita zowel buffel kaas, yoghurt als ook vlees. En kom gerust voor een Buffel-knuffel.
De verwerking van zowel runderen als varkens gebeurt in de eigen slagerij en worstmakerij.
Zo weten we niet alleen waar het vlees vandaan komt maar verwerken we ook authentieke bereidingswijzen en recepten in al onze producten. Kwaliteit én ambacht, dat proef je.
Ontdek de Streekgenoten van Liemers Trots
Meer informatie
Slagerij-worstmakerij Gerritschen
Streekgenoot | Boerderijwinkel
Franz Gerritschen Didamsestraat 3 6901 HA Zevenaar