Tour Culinair de Liemers 30 augustus

Geplaatst op: 27 augustus 2015 Geen afbeelding.

Beleef Gelderse gastvrijheid
en ontdek de Liemers

Wat er aan vooraf ging
Op zondag 25 augustus 2013 werd voor de eerste keer Tour Culinair de Liemers verreden, en met succes! Ruim 600 deelnemers hebben tijdens een mooie fietsroute van ± 45 km. kennis kunnen maken met een nog relatief onbekend stukje Nederland, de Liemers.

 En dat smaakt naar meer

Ook voor 2015 staat Tour Culinair de Liemers gepland en wel op zondag 30 augustus. Tijdens deze vernieuwde tour gaat u op de fiets een ander deel van de Liemers ontdekken. U ‘pauzeert’ bij 6 bijzondere locaties, waar u onder het genot van een drankje kunt proeven van Liemerse specialiteiten. Na afloop van de fietsroute wordt u verwelkomd bij Hotel Duiven bij Arnhem A12 met een luxe dinerbuffet en live muziek verzorgd. En heeft u pech onderweg? Dan verzorgt Witjes Tweewielers uit Groessen tijdens de tour gratis pechhulp. Of kunt u met een leenfiets de tour ‘gewoon’ uitrijden. 

Deelnemen aan Tour Culinair de Liemers?

Vanaf 27 februari tot en met 26 mei 2015 kunt u uitsluitend arrangementen met een overnachting boeken. Gastvrij logeren en 2 dagen lang genieten van De Liemers geeft u de ultieme kans om te genieten van deze unieke streek. Vanaf 27 mei kunt u ook losse kaarten via deze site kopen. 

Wij hopen u te mogen verwelkomen aan de start van een nieuwe editie van Tour Culinair de Liemers! 

Met culinaire groet, 

Erna Kruitwagen-Hajenius, Robert Stals, Dies Goorman en Theo Struijk

Stichting Tour Culinair de Liemers

Terug naar overzicht