Proef en beleef Liemers Trots

Geplaatst op: 4 september 2016 Geen afbeelding.

Proef en Beleef Liemers Trots!

In samenwerking met de Groene Schuur en Manege Groessen organiseert Liemers Trots op zondag 4 september van 10.00 uur tot 17.00 uur een proeverij bij de Groene Schuur, Lijkweg 9-B Groessen.

De gehele dag komen er diverse, mooie producten uit onze Liemers aan bod tijdens diverse kooksessies. Kijk hoe veelzijdig deze producten kunnen worden bereid en proef wat de Liemers u te bieden heeft. Wat dacht u b.v. van de buffelproducten van familie Arns, de kaasjes van Boerderij Köning, wijnen van Wijngoed Montferland, speciaalbieren van Bierbrouwerij Wittenburg, vlees van Natuurkoeien.nl, vrije uitloop eieren van de pluimveebedrijf Jansen, vleesspecialiteiten van Slagerij Bles, vergeten groenten van De Groene Schuur, ijs van Hippe Koeien, biologisch fruit van het Gelders Eiland, outdoor-cooking van de Streekfabriek en Oerkoken met Willem ter Steeg, poffertjes van poffertjeskraam De Bakfiets of een Diemse Torenkoek van Kampioensbakker Paul Berntsen.

U kunt de hele dag ronddwalen tussen de 'vergeten groenten' in de kassen van de Groene Schuur en op diverse plekken tussen de kookstudio en het horecaplein staan kramen van de Streekgenoten van Liemers Trots waar u de heerlijkste producten kunt proeven.

Natuurlijk is er aan de kleintjes gedacht en worden er leuke activiteiten georganiseerd. Ook bij Manege Groessen is genoeg te beleven tijdens hun open dag.

Vanaf 13.00 tot 15.00 uur rijdt er tussen manege Groessen en de Groene Schuur een huifkar.

Genoeg te proeven en te beleven dus! U komt toch ook? De entree is gratis!

 Voor een routebeschrijving naar De Groene Schuur kunt u kijken op : http://degroeneschuur.nl/route

Terug naar overzicht