Open dag Groene Schuur

Geplaatst op: 10 maart 2016 Geen afbeelding.

Open dag met rondleidingen en proeverijen bij de Groene Schuur in Groessen!
Op zondag 20 maart houden wij een open dag van 11.00 – 16.00 uur. Ons volledige bedrijf is die dag opengesteld voor publiek. U kunt rondkijken in onze streekwinkel en ook de kwekerij, de Tropische wandeltuin en de kruidentuin is gratis te bezichtigen. Ook vinden de gehele dag door proeverijen plaats.
Het voorjaar staat weer voor de deur! Op de open dag hebben wij volop keuze uit diverse groente- en kruidenplanten, zaden, pootaardappelen en pootuitjes, voor uw moestuin. U kunt terecht voor gratis moestuinadvies bij Ferdinand!
Bent u benieuwd naar de kookstudio maar er nog niet aan toegekomen om eens te komen kijken? Op deze dag is dit mogelijk! U kunt informatie inwinnen over de verschillende mogelijkheden bij ons voor wat betreft de kookworkshops, excursies en de vele verschillende arrangementen.
Ook voor kinderen een erg leuke dag! Kinderen kunnen bij ons een creatief kinderfeestje vieren of een kookfeestje. Op de open dag kunt samen de knutselwerken komen bekijken en informatie inwinnen over de verschillende mogelijkheden.
Voor elk wat wils dus, en zeker de moeite waard! Laat u verrassen en kom kijken op zondag 20 maart. U bent van harte welkom!

Terug naar overzicht