Nieuwsbrief januari 2018

Geplaatst op: 16 januari 2018 Geen afbeelding.

                                                                                                                                        

NIEUWSBRIEF Editie Januari 2018 Olieborrel

Het nieuwe jaar is net begonnen. Daar willen we net als voorgaande jaren samen met u een toost op uitbrengen. Tijdens deze olieborrel willen we samen met u kijken waar we als Liemers Trots staan en waar we naar toe willen. Het bestuur hoort graag van u wat voor u het belang is om lid te zijn van en wat wij als bestuur voor u kunnen betekenen. Meerwaarde voor onze leden Het bestuur van Liemers Trots is zich er absoluut van bewust dat het lidmaatschap voor u van meerwaarde moet zijn. U moet er de vruchten van plukken! Een aantal dingen hebben we hierbij opgepakt:

• Werkgroep Van Liemerse Boajem is opgezet om een aantal keren per jaar een evenement te organiseren voor, door en mèt leden. 26 mei a.s. staat een nieuwe proeverij gepland.

• De Facebookpagina wordt actiever beheerd

• Op 3 en 4 maart a.s. zijn we vertegenwoordigd op de Messe für Tourismus & Freizeit in Kalkar, waar 15.000 bezoekers worden verwacht.

• We zijn mede-aanvrager bij de POP3-aanvraag ‘Korte Ketens in de Liemers’, welke gehonoreerd is door Provincie Gelderland en waar nu volop aan de uitwerking wordt gewerkt. Ook u als Streekgenoot zal daar de vruchten van gaan plukken.

• Liemerse Arrangementen: Om meer bezoekers van binnen en buiten de Liemers voor de Liemers te interesseren zijn we (samen met een aantal andere partijen) bezig met het maken van enkele arrangementen die zoveel mogelijk langs de streekgenoten lopen. Niet elke Streekgenoot heeft de mogelijkheid deel te nemen aan de Liemerse Boajem evenementen. Het vindt bijvoorbeeld plaats op een moment dat u juist uw winkel open heeft, u heeft niet voldoende mensen om een kraam te bemannen òf het past niet binnen uw visie. Maar als u nou eens meer mensen uw bedrijf kunt laten zien, of er komen extra klanten voor uw winkel of restaurant? Dan is meedoen aan de Liemerse Arrangementen misschien een idee voor u!?

• Distributie van uw producten. LT wil daarover actief meedenken en actie ondernemen…….

Onze voorzitter Jos Bolk is één van de grondleggers van Liemers Trots. Vanaf dag 1 heeft hij ziel en zaligheid gegeven om onze mooie Liemerse producten op de kaart te zetten. Voor u als lid was dit niet altijd zichtbaar. Door toenemende taken buiten Liemers Trots, wil Jos graag zijn stokje als voorzitter overdragen. Wel heeft hij aangegeven graag betrokken te willen blijven bij Liemers Trots. En daar zijn wij als bestuur ontzettend blij mee. We zullen zijn vertrek als voorzitter natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Tijdens de Olieborrel willen we Jos nog even in het zonnetje zetten. Zoals u in onze vorige nieuwsbrief heeft vernomen, hebben wij ons bestuur mogen uitbreiden. Jeroen Peters (De Streekfabriek) en Michiel Beltman (voorheen Eet-Lokaal) draaien nu al meerdere maanden mee. Blij met deze versterking kunnen we u melden dat Michiel Beltman de taken als voorzitter van Jos zal overnemen. Jeroen Peters heeft aangegeven zich graag als vicevoorzitter te willen inzetten.

We zien u graag op onze Olieborrel op vrijdag 26 januari a.s. om 19.30 uur bij Camping Siebieverden , IJsselweg 5 in Laag-Keppel.
Kent u iemand die graag eens zou willen kennismaken met Liemers Trots?
Neem hem/haar dan mee naar deze gezellige avond. (Nog niet aangemeld? Doe dit dan alsnog via info@liemerstrots.nl

Terug naar overzicht