Nieuw aspirant lid Liemers Trots

Geplaatst op: 31 maart 2016 Geen afbeelding.

Nieuw aspirant lid Liemers Trots

Weg van het Bestaan. Puur, eerlijk en no-nonsense in outdoor en eten&drinken.
Jeroen Peters
Westeinde 58
6904AG Zevenaar
jeroen@wegvanhetbestaan.nu
www.wegvanhetbestaan.nu
Tel. 06-23252395

Weg van het Bestaan biedt verschillende mogelijkheden om met en in gezelschap van bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s te genieten van met streekproducten (zelf) bereidde gerechten. Indien hier niet bij staat wat u zoekt neem dan gerust contact op om de verdere mogelijkheden te bespreken.

Waar “op locatie” vermeld staat kunt u zelf de door u gewenste locatie aangeven. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om gebruik te maken van een van de vaste locaties of in overleg een locatie te bepalen.
Koken op open vuur in gietijzeren potten en pannen, op locatie, ook vegetarisch of veganistisch:
Complete workshop outdoor-cooking vanaf 4 personen voor € 45 p.p.
Een outdoor-cooking diner vanaf 8 personen voor € 25 p.p.
Catering op locatie, klein of groot, in “pop-up” vorm vanaf €7,50 p.p.
High-tea catering op locatie of op het Gildehof in Doesburg (op het Gildehof bv. in combinatie met een creatieve workshop bij Atelier/winkel Allerhandezeepenzo
Standaard high-tea vanaf 4 personen voor € 17,50 p.p.
Luxe hapjes zoet en hartig gemengd*, voor een gezellig hapje tussendoor.
Uitgebreide high-tea vanaf 4 personen voor € 22,50 p.p
Deze variant is echt een lunchvervanger en wordt veel gebruikt voor mensen die er echt een dagje van willen maken (in combinatie met een workshop bijvoorbeeld) en een maaltijdje erbij willen.
Een informeel 3-gangen diner op locatie of op het Gildehof in Doesburg.
Vanaf 4 personen voor € 30 p.p.
Voor de workshops geld dat “reguliere” consumpties (3x diverse consumpties, onbeperkt koffie en thee) zijn inbegrepen. De uitgeserveerde diners zijn exclusief consumpties (koffie en thee wel inbegrepen). High-tea is inclusief onbeperkt thee. Voor de activiteiten op locatie gelden de genoemde prijzen exclusief eventuele locatiehuur

Productie en verkoop van diverse huisgemaakte ingemaakte en ingelegde streekproducten zoals chutneys, piccalilly en jam. Winkel en keuken in Doesburg op het Gildehof aan de Meipoortstraat 41, bij atelier Allerhandezeepenzo.

Terug naar overzicht