Markt opening snelfietsroute de Liemers

Geplaatst op: 4 maart 2016 Geen afbeelding.

Doet u mee aan de fiets- en gezondheidsmarkt op 31 maart a.s. ?

Opening snelfietsroute De Liemers

Op 31 maart openen we officieel de hoogwaardige snelfietsroute De Liemers. Onderdeel daarvan is een fiets- en gezondsheidsmarkt op het Parkeerterrein tegenover de ingang van het station Westervoort.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze marktl Meedoen geeft extra publiciteit voor uw onderneming of activiteit. Genodigden zijn bestuurder, bewoners, scholieren van Candea college, treinreizigers. De publiciteit gaat over een week starten. We nodigen we voor deze markt de pers uit.

Omdat wij eind volgende week starten met de publiciteit en u daarin mee kunnen nemen, vragen we u om uiterlijk 8 maart te laten weten of u hieraan deel wilt nemen.

Wij kunnen zorgen voor een marktkraam. Daarnaast hebben we ruimte vrij op het parkeerterrein om fietsen of andere producten te demonstreren.
Aanmelden en vragen? U kunt mij bereiken via mieke@hetkoelhuis.nl of 06 270 789 94.

Programma op deel parkeerterrein de Wyborgh tegenover ingang station Westervoort
15.00 uur Fiets- en gezondheidsmarkt met ruimte voor presentaties, advies, testritten,
proeverij, sportmassage. Door lokale winkeliers en gezondheid- , sport- en
bewegingsdeskundigen

Tijdens deze markt start er een fietswedstrijd vanaf het Candea College en finisht rond 16.00 uur bij het parkeerterrein De Wyborgh

16.00 uur Openingshandeling en prijsuitreiking door de wethouders Toon Albers (gemeente Zevenaar), Henk Nijland (gemeente Duiven), Arthur Boone (gemeente Westervoort) en gedeputeerde Connie Bieze (provincie Gelderland)

17.30 uur einde markt

Van de auto op de fiets
Met de realisatie van snelfietsroute De Liemers wordt fietsen tussen Zevenaar, Duiven en Westervoort aantrekkelijker. De drie Liemerse gemeenten en provincie Gelderland willen, in samenwerking met de Fietsersbond, automobilisten verleiden een ander vervoersmiddel te kiezen
dan de auto.
Een korte en comfortabele fietsroute maakt het voor mensen mogelijk om te kiezen tussen file en fietsen, tussen betaald parkeren en gratis stallen, tussen stilzitten en gezond bewegen. Meer fietsers betekent minder autoverkeer, minder lawaai en minder luchtverontreiniging.
Kortom, een betere bereikbaarheid in een gezondere omgeving. Door woon- en werklocaties met elkaar te verbinden met een directe fietsverbinding wordt de fiets een aantrekkelijk alternatief voor de auto. U fietst veilig de files voorbij over een aantrekkelijke route met glad asfalt, zoveel mogelijk voorrang voor fietsers en weinig hinder van ander verkeer.

Terug naar overzicht