DoesburgseKadedagen 24 en 25 september

Geplaatst op: 18 juli 2016 Geen afbeelding.
Op zaterdag 24 september en zondag 25 september 2016 zal het op de IJsselkade weer vol staan met kramen en zal het publiek vanuit Doesburg en verre omgeving hun weg weten te vinden naar dit evenement waar in de plaatselijke, regionale en landelijke media veel aandacht voor zal worden gevraagd.
 
De IJsselkade zal op beide dagen van 11.00 uur – 17.00 uur veranderen in een geweldige markt vol kramen met streekproducten in de breedste zin van het woord.
Ook zal er een groot gedeelte van de kade worden ingruimd voor creatieve kunstzinnige producten. Wij bieden zowel de jongere als oudere bezoeker een mix aan van handgemaakt en creatief design en juist deze mix maakt van de Doesburgseadedagen een echte "must see" markt.
 
Kunstenaars en creatieven ontmoeten elkaar voor en achter de kramen op deze mooie kade. Op de diverse horeca-terrassen kan men elkaar spreken onder het genot van een heerlijk kopje koffie, geserveerd door de beste barista's of kan men genieten van de topgerechten gemaakt door de diverse chefkoks die Doesburg rijk is. De plaatselijke ondernemers zullen volop aanwezig zijn en u laten genieten van echte Doesburgse producten en speciale acties.
 
Om er een echt feest van te maken zullen er op beide dagen ook diverse muziekoptredens zijn van (jeugd)bands, dj’s en andere artiesten (ook op de zaterdagavond). Voor jong en oud zullen er diverse wateractiviteiten zijn, vinden er modeshows en sportdemonstraties plaats en kunt u genieten van de Kids Living Statues. U kunt een aantal historische schepen bekijken en een rondvaart houden. Kortom een evenement dat u niet wilt missen!
 
Voor het laatste nieuws kunt u terecht op www.DoesburgseKadedagen.nl of onze Facebookpagina.
Terug naar overzicht