4 tulpen voor B&B de Waalhoeve

Geplaatst op: 18 februari 2019 4 tulpen voor B&B de Waalhoeve

Bed & breakfast De Waalhoeve in Angerlo beloond met 4 tulpen

Persbericht

 

B&B De Waalhoeve in Angerlo is officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. B&B De Waalhoeve ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.
Uit het rapport van de mystery guest: “ Het bezoek aan deze B&B is geen overnachting maar een gehele beleving” en B&B De Waalhoeve is erg bezig om lokale producten te gebruiken en omliggende bedrijven te promoten” ,”Het ontbijt is uitgebreid met gebruik van streekproducten”, “De massagesalon is een welverdiende toevoeging en kun je erna lekker in je badjas op je kamer relaxen ”.
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B's en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. 

"Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.


B&B De Waalhoeve
Ganzepoelweg 7
6986CM Angerlo
06-47990954
www.dewaalhoeve.nl

Terug naar overzicht