Proeverij Van Liemerse Baojem.

13 mei 2017

PROEVERIJ VAN LIEMERSE BAOJEM 

3E EDITIE PROEVERIJ VAN LIEMERSE BAOJEM OP ZATERDAG 13 MEI

Op zaterdag 13 mei a.s. organiseert Liemers Trots weer een proeverij waar Streekgenoten hun bezoekers verrassen met alles wat er in de Liemers groeit en bloeit. De proeverij vindt plaats tijdens de nationale molendag bij Grutterij Molen de Hoop in Oud-Zevenaar. Op het terras bij de molen en in de keuken van de Mobiele Eetheid verrassen koks uw smaakpapillen met diverse gerechtjes die ze voor u bereiden. Ook voor de jeugd is er van alles te beleven. Ze kunnen bijvoorbeeld cupcakes versieren, brood bakken of pannenkoeken proeven.

Ook de molen zelf is volop in bedrijf tijdens de proeverij. De uitgelezen kans om deze eens van binnen te bekijken. Ervaar daar van dichtbij het stoere karakter van de molen.

Tijdens de proeverij laten dertien Streekgenoten zien waar ze trots op zijn: mooie, verse, gezonde en veilige natuurproducten. Ieder bedrijf heeft iets eigens te bieden. Niet alleen de proeverij, maar ook de uitleg over deze producten en hun groeiwijze vertellen het verhaal over uw leefomgeving.

Vol trots laten ze zien hoe smaakvol de Liemers is!

Parkeren kan bij Grutterij Molen de Hoop, Babberichseweg 35, Oud-Zevenaar. Bezoekers met een invalide parkeerkaart kunnen zich melden bij de verkeersregelaars. De proeverij is van 11.00 tot 16.00 uur en gratis toegankelijk.

Deelnemende Streekgenoten:

Waterbuffelboerderij ArnsBoederij KöningRestaurant Eet-lokaalde Groene SchuurTuinderij GesthuizenStadsbrouwerij Wittenburg, De Meervalkwekerij, Rembert Beleef de smaak, de StreekfabriekTuinderij Huis SevenaerOerkokenNatuurkoeien, Wijngoed  MontferlandHippe Koeien, Mobiele Eetheid, Grutterij-Molen “de Hoop”

Terug naar overzicht
Wie wat waar?
  • Ambachtelijk verwerker
  • Producenten
  • Horeca
  • Retail - Beleving - Overig
Ga naar kaart