OPEN DAG en minimarkt

3 juli 2016

Liemers Trots presenteert nieuwe koers en nieuw logo tijdens open dag
met mini Streekmarkt bij Natuurkoeien.nl in Aerdt!

Op zondag 3 juli a.s. houden Jos Bolk en Ancilla Langenhof van Natuurkoeien.nl, in Aerdt, hun jaarlijkse opendag.Dit jaar i.s.m.Liemers Trots. Liemers Trots is een Stichting t.b.v. streekproducten in de Liemers. Wij ervaren dat de consument steeds bewuster wordt van voeding; m.b.t. oorsprong, teelt, productie, kwaliteit. Onze Stichting is trots op de producten uit onze streek en zet zich in om deze te promoten. Wij willen een nieuwe koers gaan varen om meer voor onze leden te kunnen betekenen en op die wijze de streekproducten meer onder de aandacht te brengen. Om deze nieuwe koers te vieren hebben wij een nieuw modern logo ontworpen. Deze zal tijdens de ledenbijeenkomst voorafgaande aan de open dag worden gepresenteerd. Ook zullen we feestelijk de nieuwe vlag hijsen.

Het bedrijf van Jos en Ancilla is gespecialiseerd in de productie van rundvlees in samenhang met natuurbeheer en aandacht voor dierenwelzijn. Zij leveren eerlijk rundvlees voor slagers en particulieren, zijn "Scharrelrund" gecertificeerd door PROduCERT en hebben "Twee sterren Beterleven" kenmerk van de Dierenbescherming.
Onlangs heeft het bedrijf zonnepanelen geplaats om energieneutraal te kunnen produceren.
Op gezette tijden zullen er rondleidingen worden gegeven en ook aan de
kleintjes is gedacht.

Wilt u meer informatie of deelnemen aan de streekmarkt neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 06-12100472

Schrijf u in voor dit evenement

Op dit moment zijn er 0 inschrijvingen

Terug naar overzicht
Wie wat waar?
  • Ambachtelijk verwerker
  • Producenten
  • Horeca
  • Retail - Beleving - Overig
Ga naar kaart